YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

JÄRJESTÖJÄ

Hiiden Seudun Omaishoitajat ry

Hiiden Omaishoitajat ry on vuonna 2007 perustettu Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueella toimiva omaishoitajia tukeva aktiivinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia omaishoitajien ja läheisten aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä kehittää heidän tukitoimiaan yhdistyksen toimialueella.

Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkauksen tuotolla tukema OmaisOiva Hiiden seututoiminta on tarkoitettu kaikille läheisestään huolehtiville. Toiminta on valtakunnallisen Omaishoitajaliiton ja paikallisen Hiiden Omaishoitajat -yhdistyksen omaishoitajien voimavaroja tukeva toimintamuoto.

Yhdistyksen tavoite on tuoda kuuluviin omaishoitajan ääni ja tukea omaishoitajuutta. Tarvittaessa yhdistys tekee aloitteita, kannanottoja sekä lausuntoja tarkoituksen toteuttamiseksi. Yhdistys järjestää mm. jäseniltoja, joissa toivomme kuulevamme omaishoitajien terveisiä. Näitä terveisiä pyrimme viemään neuvostoihin alueellamme.

Lohjan Diabetesyhdistys ry

Perustettu lokakuussa 1980. Toiminta-alueena ovat Lohjan kaupunki, Vihti ja Siuntio. Yhdistyksessä on n. 730 jäsentä ja Etelä-Suomen alueen toiseksi suurin diabetesyhdistys 

Toiminta-ajatuksena on:

Lohjan Seudun Invalidit ry

Perustettu 3.3.1953. Yhdistys on vireä Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistys.

Jäseniä on n. 320. Yhdistys toimii talkooperiaatteella ja sen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää mahdollisuuksia yhdessäoloon. 

 

Vahvaa eri teemaista kerhotoimintaa on koko vuoden ajan. Bocciaa, Tikkaa ja puhallustikkaa, bingoa, asiantuntijaluentoja, virkistäviä teemailtoja ja vuosittainen invabussivierailu mielenkiintoisiin kohteisiin.

 

Yhdistyksellä on Kesäkoti Leporanta (pa n. 5000 m2 ja on Lohjan kaupungin Paloniemen kylässä Lohjanjärven rannalla.

Toimintaa tukevat yritykset

Apteekit:

Lohjan 1 apteekki, Laurinkatu 37   08100 Lohja Puh 019-375 0600 ja sähköposti: lohjan.ykkosapteekki@apteekit.net

Lohjan Tähtiapteekki, Kauppakatu 5-9    08100 Lohja 

Lohjan harjun apteekki, Lehmijärventie 2, 08500 Lohja

Ojamon apteekki, ojamonharjuntie.61  08200 Lohja

Virkkalan Omena-apteekki, virkk.t.   08700 Lohja

Saukkolan Apteekki, kauppakja 3.c  09430 LohjaApuomena ry, Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Lohja Liikuntakeskus, runokatu 1  08100 Lohja

Muut toimijat

Mehiläinen Lohja, laurinkatu 34   08100 Lohja

Laurean AMK, opettajat / opiskelijat