Yhdistys

Kevätkokous on siirretty kokoontumis- ja liikkumisrajoitusten takia, alustavasti elokuulle.

TOIMISTOMME ON KIINNI, VAIN PUHELINPALVELUA!

Kuva: Leroy

Tervetuloa Lohjan Sydän ry:n web-sivuille.

Yhdistyksen nimi oli ennen Lohjan Seudun Sydänyhdistys ry.

Yhdistys on perustettu 1967 ja sen toiminta-alueeseen kuuluu Lohjan kaupunki.

Toiminnallaan yhdistys pyrkii ehkäisemään ennalta sydän- ja verisuonitauteja omalla toimialueellaan sekä olemaan tuki-, tieto- ja toimintakanavana kyseisiä tauteja omaaville.

Jäseniä yhdistyksessä on noin 500.

Tämä sivusto on Lohjan Sydän ry:n ylläpitämä pääsivusto. Sivusto sisältää Lohjan Sydämen mahdollisimman ajantasaisen tiedon, mutta kuitenkin parhaan mahdollisen, toiminnastamme.

Sivusto on kaksiosainen julkiset sivut näkyvät kaikille ja siäsiet sivust Hallinto ja Toimisto ovat vain hallinnon ja hallituksen käytössä..

Lohjan Sydän on yksi Etelä-Suomen Sydänpiirin 21 jäsenyhdistyksestä.

Kahdenkymmenen alueellisen sydänpiirin katto-organisaationa toimii Suomen Sydänliitto ry.

Sydänliitto tuottaa ja toimittaa erilaista terveyskasvatukseen, potilasohjaukseen ja terveydenhoitohenkilöstölle sekä yhdistysten käyttöön vertaituki että terveyden edistämiseen tarkoitettua aineistoa.

Edelleen liitto toimittaa jäsenkunnalle tarkoitettua Sydän-lehteä, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Liitto ylläpitää myös nettiportaalia, jossa ajankohtaista ja muuta tietoa ylläpidetään sekä julkaistaan valtakunnallisesti. Katso Tärkeitä linkkejä.

Lohjan Sydämellä on omat sivut liiton portaalissa. Sivuillamme siellä on pysyvämpää tietoa ja yhteystietoja. Liiton portaalista on suora siirtymismahdollisuus yhdistyksen näille omille sivuille ja päinvastoin.

Yhteystiedot 2020

Lohjan Sydän ry, c/o Apuomena Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja.

Sähköposti: toimisto(at)lohjansydan.fi tai sihteeri.sydan(at)lohjansydan.fi

Toimisto: c/o Apuomena, Suurlohjankatu 21-23 A, 08100 Lohja, p (ma-to 09-14) 045 606 3505.

Laskut ja talousasiat. talous(at)lohjasydan.fi

Voit asioida toimistossamme ja saat lisätietoja.

Pyydämme kaikkia nykyjäseniä, joilla on käytössään sähköpostiosoite:

- tekemään jäsentietojen muutosilmoituksen joko käymällä toimistossa

- tai soittamalla toimistoon

Tehostamme tiedottamistamme ja silloin tällöin lähetämme sähköisiä tiedotteita ajankohtaisista asioista postituslistan kautta.

Pidämme sähköpostiosoitteet luottamuksellisina, emme luovuta sähköposti-osoitteita kolmansille osapuolille.

Postituslista ei paljasta keille kaikille tiedote on lähetetty.