ESITYKSET

Sivun kuvat ja teksti sisältävät
linkkejä asiakirjoihin tai videoihin.
Linkit avautuvat klikkaamalla.

LUENNOT

Uniapnea - vakava terveysriski (Marsa Valtonen)

Minullako Uniapnea?

Jos epäilet sairastavasi uniapneaa, voit hyödyntää sairauden todennäköisyyden mittaamiseen kehitettyjä testejä. Kansainvälisesti tunnustetuimpia ja käytetyimpiä menetelmiä ovat:

ARKI- JA TERVEYSLIIKUNTA 31.3.2021 klo 17:00

Lohjan Diabetesyhdistys, Lohjan Seudun Invalidit ja Lohjan Sydän järjestävät yhteistyössä verkkoluennon (etäluennon TEAMS:llä) aiheesta "Arki- ja terveysliikunta". Luenneossa käsitellään mm. sitä miksi arkiliikunta yksin ei ole lähes aina riittävää, vaan tarvitaan tueksi monipuolisempaa koko vartalon huomioivaa, lihaksia ja tasapainoa harjoittavaa ja liikuntakykyä ylläpitävää terveysliikuntaa. Luennon pitää Diabetesyhdistyksen liikuntavastaava Johanna Holmbom.

Voit katsella luennon tallennetta klikkaamalla oheista valokuvaa.

Sydänviikon 18-25.4.2021 Sydänpäivä 2021

Virtuaalisessa sydänpäivässä keskitytään omahoitoon. Säännöllinen liikunta ja terveellinen ravinto kuuluvat olennaisena osana sydänterveyttä tukevaa elämäntapaa. Reilun puolentoistatunnin Sydänpäivässä avataan sydänpotilaan omahoidon näkökulmia.

Ohjelmassa on kiinnostavia tietoiskuja kardiologeilta ja muista asiantuntijoilta, mielenkiintoisia haastatteluja ja taukoliikuntaa. Aiheina eteisvärinän tunnistaminen, verenpaineen- ja kolesterolin hallinta, sydänpotilaan liikunta, diabeteksen vaara valtimotaudeissa ja paljon muuta. Lue lisää sydan.fi/sydanpaiva

Lähetys on katsottavissa kokonaisuudessaan Sydänviikolla 19.4.-25.4.2021 osoitteessa