SYDÄNPÄIVÄN KONSERTIN KATSOMO LOHJALLA

29/9 2023 klo 18-20 KINO VAAKUNASSA

Maailman Sydänpäivänä Järvenpäätalossa järjestetään Sydänpäivän konsertti, jossa on laaja kattaus lahjakkaiden ja sydämellisten henkilöiden esityksiä, sekä koskettavia puheenvuoroja toivosta. 

Konsertti streamataan eli lähetetään verkon kautta paikallisyhdistysten omiin katsomoihin. Konserttia katsotaan koko maassa aina Lappia myöten.

Esiintyjinä ovat sympaattinen Kaj Kunnas (juontaja), viihdetaivaan tähti Arja Koriseva, upea ääninen Kalle Virtanen, pianovirtuoosi Stefanie Tuurna, viihdyttävä Tuusulanjärvi Big Band sekä tunteita välittävä tanssija Anniina Ukkonen. 

Konsertti antaa vertaistukea ja mielen hyvinvointia sydänsairastuneille sekä heidän läheisille. 

Parituntisessa konsertissa tuodaan vahvasti esiin sydänsairastuneen kokemukset ja vertaistuen merkitys sairastuneelle. Konsertin päähenkilöinä ovat sydänsairastuneet, joiden tarinat tehdään näkyväksi ja koettavaksi musiikin ja tanssin kautta.

Konsertti on myös näkyvä kiitos kaikille vertaistukitoiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille. Sydäntarinat ja esiintyjien upeat tulkinnat luovat unohtumattoman illan, puhumattakaan musiikin mielen hyvinvointia vahvistavista vaikutuksista.

Katsomotilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, jotta kaikki halukkaat mahtuvat teatteriin.

YKSITYISHENKILÖ (EKA LOMAKE): ILMOITTAUDU tapahtumaa edeltävänä päivänä viimeistään. 

RYHMÄT (TOINEN LOMAKE): VASTUUEHNKILÖ ILMOITTAA VIIMEISTÄÄN MA 25/9 MENNESSÄ.

PAIKKOJA ON 200 JA LISÄKSI JOKIN MÄÄRÄ INVAPAIKKOJA, JOIDEN TARPEEN VOI ILMOITTAA LISÄTIEDOISSA

Varattavissa on väliaikatarjoilu (kahvi/tee/mehu ja pikkupurtavaa) hintaan 4 euroa/henkilö. 

Maksu peritään paikanpäällä käteisellä tai maksukortilla.

Lisätiedoissa voi mainita mm. Invapaikkatarpeen määrän ja allergiat tai jos tilaat useammalle tarjoilun.